Kumpulan Lagu dari Genre Dangdut Koplo

Happy Asmara - Dalan Liyane

Happy Asmara - Dalan Liyane

Oleh 506x dilihat10 Months ago
Sopo sing kuat nandang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang-sayange Pas lagi jeru-jerune Kowe milih dalan liyane So...
Happy Asmara - Terdiam Sepi

Happy Asmara - Terdiam Sepi

Oleh 116x dilihat10 Months ago
terlambat sudah aku menyadari setelah hatiku ini terluka hatiku yang tulus slalu mecintai dan menyanyangimu segenap jiwa kini ku coba untu...
Happy Asmara - Kanggo Kowe

Happy Asmara - Kanggo Kowe

Oleh 131x dilihat10 Months ago
Opo wes sak mestine Aku kudu koyo ngene Bebarengan karo kowe Urip sak bendinane Saben kepethuk Kowe kondo yen kowe tresno Aku percoyo ...
Happy Asmara - Sampek Tuwek

Happy Asmara - Sampek Tuwek

Oleh 129x dilihat10 Months ago
seneng seneng bareng susah susah bareng nyanding sliramu, sayang sliramu wes tak angen angen we bakal dadi jodoku wes tak angen angen ...
Happy Asmara - LINTANG ATI

Happy Asmara - LINTANG ATI

Oleh 258x dilihat10 Months ago
Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati Ati seng tansah nandang kasmaran iki Endahe esemmu gawe bungahe atiku Mung sliramu pepuja ning atik...
Happy Asmara - Konco Uripku

Happy Asmara - Konco Uripku

Oleh 122x dilihat10 Months ago
Tak sawang sawang Sliramu lagi tangisan  Bar diputus karo mantan Saiki lagi dewe'an.  Mbiyen tak gadang Kapan aku iso nyay...
Happy Asmara - SEWATES KERJO

Happy Asmara - SEWATES KERJO

Oleh 158x dilihat10 Months ago
Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo Lungak...

Halaman 1 dari 2, sekitar 13 lagu yang telah diupdate.