Kumpulan Lagu dari Artist: Syahiba Saufa

Nama asli penyanyi berusia 23 tahun ini adalah Syahiba Rahmabiyantika, Syahiba mulai menyanyi dan sering ikut lomba sejak TK. Karena keindahan suara merdu yang dimilikinya, Syahiba sering memenangkan lomba menyanyi saat Sekolah Dasar.

Gudang Lagu Syahiba Saufa:

Syahiba Saufa - Gede Roso

Syahiba Saufa - Gede Roso

Oleh 93x dilihat11 Months ago
kudu piye maneh anggonku mbuktikke tresno iki tulus ra mung nggo dolanan wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye pengenku mung ...
Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Oleh 87x dilihat11 Months ago
sepine wengi iki ngeridu ati seng tansah kelingan sliramu kowe ninggal aku ademe howo iki nggowo loro sing kang nyoto mergo nyawang kowe...
Syahiba Saufa - Lungset

Syahiba Saufa - Lungset

Oleh 78x dilihat11 Months ago
sun sembur esem iki masio tah udan njero ati nono wujude ulihe ngenteni lungset ati iki… riko ngajaki pisahan sak temene isun sal...
Syahiba Saufa - Dj Bohoso Moto

Syahiba Saufa - Dj Bohoso Moto

Oleh 103x dilihat11 Months ago
nong moto biso isun woco paran hang riko karepno nong ati biso sun rungoni sopo hang riko pikiri mung isun hang riko angen mung isun han...

Halaman 1 dari 6, sekitar 54 lagu yang telah diupdate.