Kumpulan Lagu dari Artist: Nella Kharisma

Berikut adalah kumpulan lagu dari artist Nella Kharisma, Kamu dapat mengunduh Gudang lagu Nella Kharisma beserta Lirik sepuasnya di BukitLagu!

Gudang Lagu Nella Kharisma:

Nella Kharisma - Udan Janji

Nella Kharisma - Udan Janji

Oleh 39x dilihat4 Months ago
Semilir angin dalu sumripit roso ning ati Soyo nambahi roso kasmara iki Pirang-pirang bengi tansah tak enteni Nanging raono teko nugemi janjimu...
Nella Kharisma - Kadung Jeru

Nella Kharisma - Kadung Jeru

Oleh 33x dilihat4 Months ago
aku wes kadung jeru karo kowe sing ngapusi aku balik mbek mantanmu pancen wes nasibku mung dadi pelampiasan nafsu ben dekne balikan mbek...
Nella Kharisma - Sayang 8

Nella Kharisma - Sayang 8

Oleh 36x dilihat4 Months ago
Karena kau pacarku tapi bukan jodohku Yang selalu setia menemani aku Maafkanlah aku yang meninggalkan kamu 'Ku harap kau mau mengerti ...
Nella Kharisma - Gagal Rabi

Nella Kharisma - Gagal Rabi

Oleh 29x dilihat4 Months ago
Wes kadung lamaran Nyebarke undangan Jebul malah ra sido Lungguh ning pelaminan Ngopo kowe tego Medot tali asmoro Demi tresno sing liy...
Nella Kharisma - Kakean Pikir

Nella Kharisma - Kakean Pikir

Oleh 31x dilihat4 Months ago
Yen pancen kowe tresno aku Tak enteni ndang ono janur melengkung Yen pancen sik ngambang atimu Koncoan wae tiwas mburi getun Yen pancen ko...
Nella Kharisma - Jaran Mesem

Nella Kharisma - Jaran Mesem

Oleh 32x dilihat4 Months ago
darling you no love me lagi because you wes duwe pengganti yen ngono putusanmu we selak ro janjimu yes okelah no problem bagiku darling yo...

Halaman 1 dari 5, sekitar 45 lagu yang telah diupdate.