Kumpulan Lagu dari Artist: Arda

Didi Kempot membuat satu video di mana Arda sedang menyanyikan lagu yang berjudul Tatu. Arda diketahui merupakan anak penyandang tuna netra.

Gudang Lagu Arda:

Arda - Kagem Ibu

Arda - Kagem Ibu

Oleh 62x dilihat5 Months ago
Ibu.. wis kepenak panggonmu Pancen wis pastine Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku.. Ibu.. ora kendat nggonaku Aku ra lali waktu Terus yen ...
Arda - Tulung

Arda - Tulung

Oleh 68x dilihat5 Months ago
Mbulan, mbulan gedhe sing ono langit biru Tulung padhangono uripku Lintang, lintang luku, sawange awakku Wengi iki ora biso turu Angin sum...
Arda - Ora Bisa Mulih

Arda - Ora Bisa Mulih

Oleh 45x dilihat5 Months ago
Mak bapak aku ora biso mulih Bakdo iki atiku sedih Mak bapak aku ora teko Neng kene aku isih kerjo Mung donga lan pujimu Sing tak suwun ...
Arda - Tatu

Arda - Tatu

Oleh 150x dilihat7 Months ago
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji - janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning ...

Halaman 1 dari 1, sekitar 4 lagu yang telah diupdate.