Download Lagu MP3 Gratis Terbaru - Page 2

Didi Kempot - Den18

Didi Kempot - Den

Oleh 194x dilihat5 Months ago
Den kulo niki tiyang rekoso Ngelak nyuwun di paringi toya Den kulo niki tiyang lola Urip ijen tanpo sopo sopo Namung nyowo Sing nggan...
Didi Kempot - Tresno Sewengi19

Didi Kempot - Tresno Sewengi

Oleh 194x dilihat5 Months ago
Seribu janji, mumung ono mimpi Cintamu mung cinta sewengi Saiki ngilang, tego menyakiti Atiku sing kebacut jatuh hati Kalau kau cinta, ...
Didi Kempot - Wong Ketelu20

Didi Kempot - Wong Ketelu

Oleh 185x dilihat5 Months ago
neng atimu ono uwong ketelu, rasane ketulo-tulo uripku. teko tanpo kondo nginep nglimpe netro, nggodha kowe terus banjur cidro. rasane ...
Didi Kempot - Dudu Jodone22

Didi Kempot - Dudu Jodone

Oleh 190x dilihat5 Months ago
Tak lilakno, tak lilakno nadyan aku gelo Yen pancen ra jodone arep dikapakke Mbok dipekso ora biso Malah dadi abot sangganing ati Sak lawa...
Didi Kempot - Jiangkrik26

Didi Kempot - Jiangkrik

Oleh 141x dilihat5 Months ago
Jiangkrik, sothange sambungan Lek kemis gak gelem dikon turu Pak lik, cethile gak karuan Sak repes, dibelani padu Dek wingi, aku jak jajan...
Didi Kempot - Bojo Loro28

Didi Kempot - Bojo Loro

Oleh 156x dilihat5 Months ago
Kroso sepet empinge mlinjo Sirah mumet dik nduwe bojo loro Mikir sing enom mikir sing tuwo Ro karone podo le tresno Cekut cekut mumet teme...
Didi Kempot - Cucak Rowo29

Didi Kempot - Cucak Rowo

Oleh 175x dilihat5 Months ago
Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Jamane jamane jaman Eda...

Halaman 2 dari 438, sekitar 6558 lagu yang telah diupdate.